ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή ενός ή και παραπάνω προϊόντων της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή για την επιθυμία σας αυτή!
Απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή είναι το προιόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία. Η αποδοχή ή μη της αλλαγής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Το προϊόν θα πρέπει να αποσταλεί με την ACS Courier με χρέωση παραλήπτη. Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει με άλλη ταχυδρομική εταιρία η χρέωση είναι δική του.

 

Το κόστος των εξόδων της αλλαγής είναι 5 ευρώ.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

ΕΛΛΑΔΑ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή ενός η παραπάνω προϊόντων της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή για την επιθυμία σας αυτή!
Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή.
Τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν εσάς, το κόστος είναι 4 ευρώ και ισχύει μόνο εφόσον επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας μέσω της ACS Courier και ζητήσετε χρέωση παραλήπτη. Tο ποσό των 4 ευρώ αφαιρείται από το συνολικό χρηματικό ποσό της επιστροφής.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.
Το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών.
Εάν μας δηλώσετε λογαριασμό Eurobank ή PayPal, δεν θα υπάρξουν επιπλέον έξοδα τραπέζης.
Διαφορετικά, αν μας δηλώσετε λογαριασμό άλλης τράπεζας θα υπάρξουν τα ανάλογα έξοδα που επιβαρύνεστε από την τράπεζά σας.
Η αποστολή του προσωπικού σας αριθμού/λογαριασμού iban αποστέλλεται σε εμάς με ένα email συνοδευόμενο από τον αριθμό του κωδικού της παραγγελίας και τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φτάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής ή αλλαγής του.

 

ΚΥΠΡΟΣ

Για παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί με χώρα προορισμού την Κύπρο ισχύει το πλαίσιο των 14 ημερολογιακών ημερών μέσα στο οποίο θα πρέπει να μας έχετε ενημερώσει για την επιθυμία σας.
Ωστόσο, θα πρέπει να έρθουμε σε προσωπική επικοινωνία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας είτε πρόκειται για αλλαγή είτε για επιστροφή χρημάτων.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε εκπτωτικό προϊόν ή προϊόν που ανήκει σε ειδική κατηγορία θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι δεν αλλάζεται ή επιστρέφεται.